A Nova Rock fesztivál rendezői emelték a tétet, a Red Bull Stage-en látható lesz a Long Distance Calling, a Life Of Agony, a Fit For A King, a Smash Into Pieces és még sokan mások.

2024-ben is megrendezik a Nickelsdorf melletti Pannonia Fieldsen a Nova Rock fesztivált. Június 13-tól négy napon át olyan előadókat csíphetünk el, mint a Green Day, az Avenged Sevenfold, a Måneskin és Bring Me The Horizon, de ott lesz a Parkway Drive, a Machine Head, Alice Cooper, Corey Taylor, a Billy Talent, Avril Lagine vagy a Sum 41 is, az előadók teljes listáját a lenti plakát tartalmazza.
A két nagyszínpad árnyékából kilépett a Red Bull Stage, 27 további fellépő jelentettek be. Június 13-án kapott helyet a Smash Into Pieces, a Counterparts, a Missio, a Bleed From Within, az Until I Wake, a Montreal és a Long Distance Calling. Június 14-én lesz látható a Fit For King, a Malevolance, a Dead By April, a Cemetery Sun, az Aviana, a Street To The Ocean és a Lowlife. Június 15-én érkezik a Life Of Agony, a Sondaschule, a Future Palace, Jazmin Bean, a Vertilizar és a Monokay. Június 16-án, a zárónapon lesz a Frank Carter & The Rattlesnakes, Swiss & Ferris, a Hämatom, a Normandie, a Solence, a Silenzer és a Glazed Curtains koncertje.

 

 

Velünk is bulizhatsz az ausztriai fesztiválon, ha elég gyors vagy, az utazós jegykínálatunkból IDE kattintva választhatsz.

Nova

Megosztás