A Haken rajongóknak még egy hónapot kell várniuk, mire végre elérhető lesz a ’Virus’. A csúszás okáról a csapat a Facebook-oldalán tett egy rövid bejegyzést.

Haken

Az InsideOut Music eredetileg június 5-re írta ki a Haken legújabb nagylemezének a megjelenését, de ezt most július 10-re tolták el. Az okokról a csapat így nyilatkozott a közösségi médiában:

 

 

„Kedves barátaink, családunk és rajongóink! Sajnos, folyamatban lévő logisztikai feladatok miatt az új albumunk, a ’Virus’ csak július 10-én jelenik meg. Az InsideOut Musicnál mindenkinek szeretnénk megköszönni, aki a színfalak mögött dolgozott, és természetesen a számos terjesztőnek is, akik szintén nagyon keményen dolgoztak azért, hogy a problémák ellenére mégis határidőn belül tudjunk maradni. Tudjuk, hogy ez a hír csalódást okoz, de higgyétek el, nem csak nektek, nekünk is. Szeretnénk tudatni veletek, hogy nagyra értékeljük a türelmeteket és azt is köszönjük, hogy mellettünk álltok, hogy együtt győzzük le ezt a helyzetet. A legjobbakat: Haken”

Addig is nézd meg a Haken legújabb klipjét, melyet az Invasion című dalhoz készítettek és ne feledd, hogy a Canary Yellow és a Prosthetic is elérhető már a világhálón a friss anyagról.

 

Megosztás