Végre lehullt a lepel a Levara debütalbumának részleteiről, miközben Trev Lukatherék negyedik dalát hallgatjuk, megnézhetjük a borítót, a dallistát és a megjelenési dátumot is.

Levara

Hivatalosan is bejelentették, hogy a Mascot Records május 14-én adja ki a Trev Lukather (gitár), Jules Galli (ének) és Josh Devine (dob) felállású Levara debütáló albumát CD, LP és digitális formában. A zenekar pedig a bejelentés örömére bemutatta negyedik klipjét, ezúttal az Ever Enough című dalhoz.

 

 

Josh Devine dobos elmesélte, hogy „az Ever Enough volt az első dal, amit befejeztünk a stúdióban. Ez tényleg magasra tette a lécet az egész lemez számára, amit tartani akartunk a többi dalban is.” Jules Galli énekes is megosztotta érzéseit a dallal kapcsolatban: „Szeretni valakit nem mindig csupa romantika és gyönyörűség! Lehet mocskos, és fájdalmasan tökéletlen. Az Ever Enough arról szól, hogy megértessük valakivel, hogy mi hiányzik, mire van szükség a dolgok helyrehozásához, hogy újra jól érezzük magunkat. Ez elég lesz neked valaha? A kedvenc részem a dalból a felelgetős téma a refrénben, alig várom, hogy végre élőben is előadhassuk, hogy a közönség énekelje vissza, hogy »is it ever enough?« Reméljük, inkább előbb, mint utóbb!” Trev Lukather gitáros így fogalmazott: „Amikor a dalt írtuk, volt némi feszültség a zenekaron belül. A feszültség elkerülhetetlen minden zenekar számára, különösen, ha úgy érzik, nyomásként nehezedik rájuk a debütalbum megírása. Hiszem, hogy a feszültség jót tesz a kreativitásnak. Ez a nóta kitört belőlünk és olyan volt, mint egy újjászületés. Az egyik kedvenc dalom az albumról, és kétségtelenül a kedvenc gitárszólóm.”

A fiúk nem árulnak zsákbamacskát, az Automatic, a Heaven Knows és a Chameleon után ez már a negyedik dal, amit megosztottak, és olyan messzinek tűnik még az a május közepe, ki tudja, addigra talán már a fél lemezt ismerni fogjuk!

A ‘Levara’ album dallistája:

01. Heaven Knows
02. Automatic
03. Ever Enough
04. On For The Night
05. Allow
06. Can’t Get Over
07. Chameleon
08. Ordinary
09. Just A Man
10. No One Above You

Levara

Megosztás