A Levara Trev Lukather ZFG nevű bandájának a reinkarnációja, nemrég le is szerződtek a Mascot Label Grouphoz, az új lemez 2021-ben érkezik, az új dal most.

Levara

A ZFG tavaly a Toto előzenekaraként nálunk is megfordult, az idén arculatot váltva, a „zero fucks given”-ből rövidített – és kissé béna – ZFG nevet lecserélve, a korábbi közösségi oldalaikat megszüntetve nyomták meg a restart gombot. Sam Porcaro basszer nélkül, de az eredeti zenei elképzelések mentén lát 2021-ben napvilágot a Trev Lukather (gitár), Jules Galli (ének) és Josh Devine (dob) felállású Levara debütáló albuma. A trió a friss lemezszerződés örömére megosztotta a Heaven Knows című dalt a világhálón, amely a Classic Rock Magazine heti olvasói listáján máris első.

 

 

Trev így mesélt az új dalról: „A Heaven Knows lesz az új albumunk nyitódala, egy gyors tempójú, arcba mászó rock and roll, amelybe beletettük a saját hangzásunkat. A videó tisztelgés a régi MTV-éra előtt, amikor még ilyen Miami Vice hangulatú klipekkel színezték ki a zenét. Mi csak három srác vagyunk, akik szeretnek zenét írni, és örömüket lelik ebben az egészben, a videó is erről szól.”

Megosztás