A gitáros zenekara, a Levara már a harmadik dalát mutatja be, ezúttal is ügyeltek rá, hogy látványos videó kísérje az Automatic előadását.

Levara

„Az Automatic az őrülten tehetséges Scout Compton közreműködésével készült, aki nagyszerű munkát végzett” – írta a zenekar Facebook-oldalán.

 

 

A Trev Lukather (gitár), Jules Galli (ének) és Josh Devine (dob) felállású Levara debütáló albumának pontos megjelenési dátumáról még mindig nincs információ, de mindenképp erre az évre ígérték.

„Hiszem, hogy a Levara egy olyan zenekar, amely hatással lehet a fiatal gyerekekre és minden korosztályra, hogy hangszert ragadjanak és kötődni kezdjenek hozzá – fejtette ki gondolatait Trev Lukather. – Ugyanakkor a himnikus, örömteli és érzelmes dallamok együtt éneklése által egyesítheted a szívet-lelket, amely eredetileg a zene kiindulópontja. Inspirálni akarjuk a saját generációnkat és a következőt is, hogy gitárt, basszusgitárt, dobverőket ragadjanak és használják ki a magas hangokat dallamok alkotására. Ha ezt bármilyen módon befolyásolni tudjuk, akkor nyert ügyünk van. Úgy érzem, szükség van epikus popdallamokra, amelyek mögött olyan komoly zenei háttér van, mint a klasszikus bandákban, melyeket mindannyian szeretünk és csodálunk. Hiszem, hogy mi teljesítettük ezt az albumunkkal.”

Amint említettem, erről a bizonyos albumról egyelőre még nem tudni részleteket, viszont korábban már bemutatták róla a Heaven Knows és a Chameleon című dalokat.

Megosztás