Egy új formáció élén, új dallal és a hozzá készült videóklippel tért vissza a P. Box, az Omen és a Szfinx éléről ismert Koroknai Árpád. A Kozma Norbi közreműködésével készült dal, a Tegnapután már meg is hallgatható!

Kori

Bemutatta első dalát a KORI, vagyis Koroknai Árpád új zenekara. A dal a Tegnapután címet kapta és nem mással, mint Kozma Norbi (Rúzsa Magdi, Acoustic Gallery) gitárossal írta a csapat. Az új bandáról Kori elsőként a Hard Rock Magazinnak beszélt még májusban, miután kiderült, hogy a P. Box szünetelteti működését. „Olyan tagokkal akartam folytatni ezt az egészet, akik szeretnének koncertezni, akik szeretnének alkotni, és velem együtt, egy irányba haladni a jövőben. Nagyon hamar összeállt a fejemben a csapat. […] Mindenféleképpen fiatal, sikeréhes, és ami a legfontosabb, hogy tehetséges srácokban gondolkodtam. Többükkel különböző zenekarokban játszottam már együtt.”

 

 

A zenekar tagjai Kori mellett Simonyi László (gitár, vokál), Németh Attila (billentyű), Miski Zoltán (basszusgitár) és Sávai Bence (dob).

A KORI augusztus 15-én (szombaton) élőben is bemutatkozik a debreceni Roncsbárban egy ingyenes bulin, ahol az előzenekar a Yulius25 lesz. A koncert műsorának gerincét P. Box- és Omen-dalok alkotják, ráadásul olyan régi harcostársak is feltűnnek a színpadon, mint a szfinxes Monok Tamás (basszusgitár), valamint Volosinovszki ‘Cini’ János (dob). de az új dalban hallható Kozma Norbi gitáros is tiszteletét teszi a bulin.

Az esemény Facebook-oldalán még több infót megtudhatsz a koncertről.

Megosztás