15 év után elhagyta a Pandora’s Box sorait Szabó Krisztián. A billentyűs Cserháti ’Pityi’ István örökségét ápolta a csapaton belül az elmúlt másfél évtizedben, elmondása szerint „a zenekar működésével kapcsolatos okok” miatt döntött a távozás mellett.

P. Box

Újra változás történt a debreceni Pandora’s Box soraiban. Tavaly Kiss Konrád dobos távozott (akinek helyére Kovács Tamás érkezett) ezúttal a csapatot 15 éve erősítő Szabó Krisztián hagyta el a zenekart.

A csapat a következő közleményt osztotta meg a Facebookon: „Az idei év is búcsúzással indul, Szabó Krisztián 15 év után a távozás mellett döntött. Sajnáljuk, izgalmas és sok élményt hozó másfél évtizedet töltöttünk együtt, de a döntését el kellett fogadnunk. A folytatásról hamarosan tájékoztatunk benneteket! Krisznek sok sikert kívánunk a zenei pályán és az életben! Az elköszönő szavait változtatás nélkül közöljük. »Ezúton osztom meg veletek, hogy 15 év után, saját döntésem alapján és kizárólag a zenekar működésével kapcsolatos okokból kiléptem a P. Box zenekarból. Szeretném megköszönni ezt az életemben zeneileg meghatározó időszakot mindenkinek, akitől erre lehetőséget kaptam, akivel ezalatt a másfél évtized alatt együtt zenéltem vagy dolgoztam, és nem utolsó sorban azoknak, akik ezt a csodálatos P. Box életművet létrehozták. Megtiszteltetés volt Cserháti Pityi örökségét ápolni, lelkiismeretesen próbáltam ennek eleget tenni, reményeim szerint nem hoztam rá szégyent. Január 17-e után más zenei utakon találkozunk, az emlékek és a barátság megmaradnak. Long live rock’n’roll!«”

Megosztás