Október 15-én szombaton kerül sor ‘Kori 55’ címmel Koroknai Árpád énekes születésnapi koncertjére Budapesten. A Zorall mellett a Hollywood Rose is fellép a Barba Negra Blue Stage színpadán. 

Koroknai Árpád

A Zorall frontembere a napokban ünnepli 55. születésnapját. A múlt szombati debreceni koncert után ezúttal október 15-én a fővárosban lehet ünnepelni Korival, a Barba Negra Blue Stage színpadán a Zorall élén látható-hallható, partnerük a szintén születésnapos Hollywood Rose lesz. „Nem kell nagy dologra gondolni, nem is tudtam, hogy így lesz reklámozva… Tavaly év végén Barbarónak volt egy elcsúsztatott 50. szülinapi bulija, idén tavasszal Hangya tiszteletére tartottunk egy 55-ös megemlékezést, úgy néz ki, most egy picit rólam (is) fog szólni a történet. Lehet, hogy kapok egy tortát” – zárta nevetve gondolait a budapesti eseménnyel kapcsolatban Kori. Jegyet a Rock 1 rendszerében tudsz venni, bővebb információ az esemény Facebook-oldalán.

 

 

Kori a terveiről is mesélt kicsit: „Öt dalt már felvettünk a készülő Kori-lemezhez, a továbbiakon még dolgozni kell, kettőhöz még szöveget is kell írnom, viszont szeretném az ősz folyamán a teljes anyagot befejezni. Jelen pillanatban egy tavaszi album-megjelenést látok reálisnak.”

Kori

Megosztás