A Káosz című dalhoz készült kisfilmben debütál a Hooligans új basszusgitárosa, Romanek Gergely.

Leforgatta legújabb videóklipjét a Hooligans. A tavalyi év több szempontból is mérföldkőnek számít a csapat életében, ugyanis nem csupán fennállásuk 25. évfordulóját ünnepelték az esztendő során, de piacra dobták karrierjük legzúzósabb nagylemezét is ’Zártosztály címmel, illetve hosszú idő után tagcsere történt a bandában. Közel 15 év közös munkát követően ugyanis saját döntéséből távozott a zenekar basszusgitárosa, akivel 2007 óta dolgozott együtt a három alapítótag, Ördög Tibor, azaz Csipa énekes, Tóth Tibi gitáros és Kiss Endi dobos. Az elválás a legnagyobb békében és szeretetben történt, majd rövid keresgélés után a srácok meg is találták az új társukat Romanek Gergely személyében, aki februártól élőben is bemutatkozhatott a rajongók előtt a koncerteken.
Elkészült a banda első olyan videóklipje, amelyben már az új felállású négyes látható, a kisfilm rendezői feladatait ezúttal is az egyik legkiemelkedőbb hazai klipes szakember, Jimy J. Hollywood látta el. A stílszerűen 2021. április 1-én megjelent ’Zártosztály’ című album a csapat legnagyobb örömére hatalmas közönségkedvencnek számít, így a Káosz című dal már az ötödik megfilmesített szám a minden korábbinál keményebb hangzású Hooligans-albumról.

 

 

Csipa: „A Káosz lett az egyik legsikeresebb a koncerteken a ’Zártosztály’ lemezről, így a turné végeztével szerettük volna megköszönni egy klippel a rajongóknak és a koncertlátogatóknak mindazt, amit idén kaptunk.”
Tibi: „Az őszi időszakban már javában dolgozunk a stúdióban, hogy tavaszra egy teljes albummal rukkolhassunk elő. A tavasz más szempontból is érdekesen fog indulni, hiszen a tervek szerint a Road zenekarral indulunk közös turnéra.”
Endi: „A jövő évi koncertekre megújul a zenekar színpadképe is, sok-sok meglepetést tervezünk ezen a téren is. December 29-én egy nagyon nagy évzáró koncertre várunk mindenkit a Barba Negra megújult helyszínére, a Red Stage-be!”
Gergő: „A Káosz egy kiváló dal, amely mindenképpen klipet érdemelt. A sikeres turné után most már vizuális értelemben is csatlakozom a zenekar arculatához a fotók, koncertvideók után. Nagy élmény professzionális körülmények között csinálni azt, amit mindennél jobban szeretek. A mostani klip pedig ékes bizonyítéka annak, hogy a zenekar teljes mértékben egységes, kiforrott ebben a formájában. Hamarosan emeljük a tétet!”

Az Endi által emlegetett „nagyon nagy évzáró koncert” december 29-én lesz az új Barba Negra Red Stage-ben, vendég az Abaházi.RT. Jegyek a Rock1-nál, további információ az esemény Facebook-oldalán.

4500 Ft ▲ early bird – limitált (!)
5000 Ft ▲ elővételben november 30-ig
5500 Ft ▲ elővételben december 28-ig
6000 Ft ▲ a koncert napján
9000 Ft ▲ early entry ticket – na, az már nincs, így jártunk…

Megosztás