Telt házas Kaleo-koncerttel nyitott, és olyan nagyágyúkkal folytatja működését a közeli napokban a Barba Negra új rendezvénycsarnoka, mint a Machine Head, a Rasmus, az Arch Enemy, az Amon Amarth vagy a Behemoth.

Új fejezet nyílt a Barba Negra történetében, sokhónapnyi találgatás után csütörtökön lehullt a lepel a Barba Negra új, monumentális helyszínéről. Telt házas Kaleo-koncerttel nyitott a Red Stage, de nincs megállás, jönnek sorban a nagyobbnál nagyobb nevek.
Holnap a „The European Siege 2022” turnéval érkezik az Arch Enemy és a Behemoth, ráadásul a kultikus Carcass és a gothic metal egyik új képviselője, az Unto Others melegíti be a színpadot, részletek az esemény Facebook-oldalán.
Hétfőn a The RasmusLive …And Never Die ’22” turnéja fut be. A csapat a mai napig az egyik leginkább keresett rockzenekar, amely a skandináv államok mellett Európában, Ázsiában, Japánban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Dél-Amerikában is rendszeresen turnézik. Ezen a turnén Icon For Hire az előzenekaruk, részletek az esemény Facebook-oldalán.
Kedden a legendás Machine Head és a svéd viking-metálikon Amon Amarth szántja fel a színpadot ‘Vikings And Lionhearts Tour 2022’ névre keresztelt co-headliner turnéja mentén, az erős duó mellé csatlakozik a The Halo Effect formáció, amely az In Flames és a Dark Tranquillity tagjaiból verbuválódott, részletek az esemény Facebook-oldalán.

 

 

További koncertek a sikeres nyitás után:

október. 20. Brainstorm + Rage – Blue Stage
október. 20. Snarky Puppy – Blue Stage
október. 21. Tarja – Red Stage
október. 22. Leander Kills – Red Stage
október. 22. Romer – Blue Stage
október. 23. Godsmack – Red Stage
október. 26. Sepultura – Blue Stage
október. 28. Bikini – Red Stage
október. 29. Prosectura 33 – Red Stage
október. 29. Müller Péter Sziámi And Friends – Blue Stage
október. 30. Amaranthe + Beyond The Black – Red Stage
október. 31. Kiss Forever + Iron Maidnem – Blue Stage

Megosztás