Új videóklippel jelentkezett a Road, melyet a Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve készítettek el.

Road

A dal az emberi küzdelemről, kitartásról és újrakezdésről szól, ami a mostani időkben kiváltképp aktuális mondanivalóval bír. A videóklip pedig ezen folyamat mentén a sportolók példamutató hozzáállását helyezi fókuszba, mely a parasportolók esetében hatványozottan jelen van. Ők azok, akik ha kell, nehezített pályán, rögös utakon, már-már emberfeletti kitartással képesek nap-mint-nap újrakezdeni.
A csapat így mesélt Az ember dicsősége című dalukról: „Ezzel a dallal szeretnénk tisztelegni valamennyi élsportolónk, kiváltképp a magyar paralimpikonjaink előtt, valamint ezúton köszönjük nekik a klipben való közreműködést! A klipünk főszereplői olyan sportkiválóságok, akikről a legtöbben talán nem is hallottatok még, pedig erejük, kitartásuk, hitük, szorgalmuk, alázatuk sokkal nagyobb, mint sok mai embertársunké. Ők mind egytől-egyig paralimpikonok. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy az év parasportolói is örömmel vállalták a szereplést a mi kis mozikban! Köszönjük nektek, hogy velünk vagytok!”

 

 

A videóklipben szereplő paralimpikonok:

Csonka András – asztaliteniszező
Hajmási Éva – vívó
Kiss Péter Pál – kajakos
Krajnyák Zsuzsanna – vívó
Pap Bianka – úszó
Rozbora András – kajakos
Sedric Roussel – erőemelő
Wermeser Zsombor – kerékpáros

Pénteken elstartolt a zenekar tavaszi turnéja, a Kaposvári Rockfarsangon nyitották meg a szezont a Lord és a Down For Whatever társaságában, a következő egy hónap folyamán a Barba Negra-koncerten felül pedig jónéhány vidéki városban is megfordulnak.

Road

Megosztás