fbpx

Alaposan meghúzta a dalok számát a Kamelot, csupán 12 nóta fog szerepelni a 25 demó közül a jövőre megjelenő albumon.

Kamelot

Egy rádióműsornak adott interjúban a zenekar gitárosa, Thomas Youngblood megerősítette, hogy a banda készen áll arra, hogy stúdióba vonuljon és felvegye a 2018-as ’The Shadow Theory’ album folytatását. „Alaposan leszűkítettük a dalok számát, csak 12 nóta fog szerepelni az új albumon – mondta Youngblood. – Megint Sascha Paeth producerrel fogunk együtt dolgozni az anyagon. A lemez valamikor a jövő év közepén jelenik meg.”

Augusztusban egy másik interjúban elmondta, hogy „25 dalunk volt készen, ezekből kellett kiválasztani azokat, amik a lemezre kerülnek.” A zenei irányról a következőket mondta: „Úgy gondolom, hogy sok olyan dolog lesz a lemezen, amire számítanak tőlünk a rajongók, de sok új meglepetés is lesz.” Majd így folytatta: „Most Tommy [Karevik, énekes] is csatlakozott a dalszerzőkhöz, igazán lenyűgöző volt. Nagyon király dolgokkal hozakodott elő. És persze ott volt Oliver [Palotai, billentyűs] és én is, na meg Alexnek [Landenburg, dobos]  is remek ötletei voltak. Szóval igen, izgalmas lesz!”

A Kamelotnak két hónapja jelent meg egy koncertfelvétele DVD-n és Blu-ray lemezen, amiről hamarosan olvashatsz a Hard Rock Magazinban.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás