Pénteken megjelent a Kamelot várva várt koncertkiadványa, az ’I Am The Empire – Live From The 013’. Az anyagról a Charlotte Wesselsszel előadott Under Grey Skies csekkolható le ezúttal.

Kamelot

A Napalm Records gondozásában jelent meg augusztus 14-én az ’I Am The Empire – Live From The 013’, a Kamelot új koncertkiadványa. A koncert anyagát a tilburgi 013 színpadán rögzítették, a fellépésen ráadásul olyan vendégek tűntek fel, mint Alissa White-Gluz (Arch Enemy) Elize Ryd (Amaranthe), Lauren Hart (Once Human) vagy Charlotte Wessels (Delain). A többféle formátumban (CD, DVD, Blu-ray és egyéb különböző csomagok) elérhető kiadványon a koncert mellett interjúk és egyéb extrák is találhatóak, így a 2006-os ’One Cold Winters Night’ után ez a csapat második nagyszabású koncertanyaga, ha a 2000-ben kiadott ’The Expedition’-t nem vesszük számításba. A keverés és maszter a csapat régi jó barátjához, Sascha Paeth (Avantasia, Epica) nevéhez köthető.

Alább a korábban bemutatott Sacrimony (Angel Of Afterlife) és  Phantom Divine (Shadow Empire) után most a Charlotte Wesselsszel előadott Under Grey Skies tekinthető meg.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás