Július 3-án elfoglalják a kalózok a Barba Negrát! Az Alestorm lemezbemutató koncertjéhez az új lemezén kalóz fazonra váltó Visions Of Atlantis csatlakozik, előttük a pécsi Rumproof lép fel, a hangulatot Captain Yarrface DJ-szettje melegíti be.

Alestorm

Hatalmas kalóz-P.A.R.T.Y. készül a Barba Negrában! A június 24-i lemezmegjelenés után rögtön Magyarországon dobja le a horgonyt az Alestorm legénysége, ahol július 3-án adnak egy óriási lemezbemutató koncertet! Kihagyhatatlan alkalom, ha rögtön megjelenés után élőben is megmutatnád, egy hét alatt mennyire sikerült bemagolni a ‘Seventh Rum Of A Seventh Rum’ dalait.

 

 

Visions Of Atlantis

Őket a Visions of Atlantis kíséri el, akik ‘Pirates’ című friss lemezükkel remekül bele fognak olvadni az este hangulatába, hazai fronton pedig a Rumproof martalócai ágyúznak a Barba Negra deszkáiról. Ha valaki valamilyen rejtélyes okból nem dobott be legalább hét rumot kezdésre és ezért nem tudott kellőképp hangulatba kerülni, erről a Rumahoy énekesének, magának Captain Yarrface-nek DJ-szettje gondoskodik.

Rumproof

Az új album, a ‘Seventh Rum Of A Seventh Rum’ június 24-én különleges formában kerül forgalomba Magyarországon: a lemez digipak verzióban csak a magyar kiadáson található bónuszdallal (Nyár vanNeoton-feldolgozás – vendég: Köteles Leander) és H-Music magazinnal lesz kapható, melyben rengeteg különleges, exkluzív Alestorm-tartalmat (interjúk, érdekességek, dupla poszter) találsz. A kiadvány mellé természetesen magyar mintás Alestorm póló is készül. Ha igazán meg szeretnéd csáklyázni a zenekart, limitált ideig, – 7 napig, azaz május 17-én este 7-ig – ‘7 Days Of The 7th Rum’ csomagban is kapható lesz mindez (CD, koncertjegy és póló) 7777 forintért.

További részletek a fesztivál Facebook-eseményében.

Megosztás