Úgy volt, hogy a Judas Priest előtt lépnek föl idén, helyette főzenekarként jönnek a következő évben! A Rock Hangjával az élen koncertezik jövőre a Dead Daisies, és Budapestre is benéznek a Those Damn Crows társaságában.

The Dead Daisies

Újabb fejezetéhez érkezett a Dead Daisies története, ami a korábbiaknál is kalandosabb éveket ígér. Az Ausztráliából indult rockzenekar ugyanis felfrissült tagsággal, egy új lemezzel és vadiúj turnéval tér vissza 2021-ben Magyarországra, a Barba Negrába. Február 16-án főzenekarként, a megszokott energiájú, látványos műsorral vár minket Doug Aldrich, Deen Castronovo és David Lowy, akikhez basszusgitáros-énekesként maga A Rock Hangja, a Deep Purple legendás énekese, Glenn Hughes csatlakozott!

 

 

A turné vendége egy 2014 óta működő csapat, a Those Damn Crows lesz. Az öttagú walesi rockbanda fék nélkül tör az egyre nagyobb ismertség felé: pár év alatt több ezres közönséget gyűjtöttek maguk köré a koncerteken, második, ‘Point Of No Return’ című lemezük pedig már a brit lemezeladási listák első 20 helyezettje közé is bekerült.

a Livesounds bemutatja: Get Out Of The House Tour 2021

2021. február 16., kedd 19 óra
Budapest, Barba Negra Music Club
The Dead Daisies, Those Damn Crows koncertek

Belépő: early bird jegyek 8500 Ft, normál elővételben 8900 Ft, a koncert napján 9900 Ft
Az early bird jegyek értékesítése a https://jegy.rock1.hu oldalon indul.

További infók az esemény Facebook-oldalán.

Kapcsolódó weboldalak:

http://livesound.hu/
https://thedeaddaisies.com/
http://thosedamncrows.com/
https://www.facebook.com/LiveSoundProd/

 

Megosztás