Nyáron jelenik meg az Alestorm legújabb albuma, amelynek megvan már a lemezborítója és a dallistája is, az egyik dal címe: Magyarország.

A kalózmetálos Alestorm június 24-én jelenteti meg legújabb nagylemezét ’Seventh Rum Of A Seventh Rum’ címmel, amelynek angliai stúdiózásáról már korábban beszámoltunk. A lemezt a Napalm Records adja ki, a borítót Dan Goldsworthy (Accept, Gloryhammer, Cradle Of Filth, Xentrix) készítette. „Ha bírod az eddig kiadott szemeteinket, akkor ezt az albumot imádni fogod! Az új dalokba 77%-kal több gigantikus metálriffet és epikus zenei kalandozást toltunk, és eléggé frankó lett. De ha a Lamborghinik, a gumikacsák és a káromkodások rajongója vagy, ne ess kétségbe, valahogy sikerült megírnunk az eddigi leghülyébb és legmocskosabb bulihimnuszainkat is erre a lemezre.
Az egésznek ismét a legendás varázsló, Lasse Lammert volt a producere, és kedves barátok vendégszerepelnek rajta, többek között Captain Yarrface énekel, Patty Gurdy tekerőlanton, Matt Cockram ganzán játszik, Ally Storch hegedül, és még egy egész kórus is énekel félrefordított latin nyelven, köszönhetően a Hellscore-os srácoknak és csajoknak.”

 

 

A zenekar magyar kapcsolatairól eddig is tudtunk, hiszen Bodor Máté a banda gitárosa, a zenekar managere is magyar, illetve a zenekar tagjai gyakori vendégek hazánkban. Az új lemezre már országunk is kapott egy nótát, hogy milyen oldaláról mutatja be a zenekar Magyarországot, arra még várnunk kell.

’Seventh Rum Of A Seventh Rum’ dallista:

01. Magellan’s Expedition
02. The Battle Of Cape Fear River
03. Cannonball
04. P.A.R.T.Y.
05. Under Blackened Banners
06. Magyarország
07. Seventh Rum Of A Seventh Rum
08. Bite The Hook Hand That Feeds
09. Return To Tortuga
10. Come To Brazil
11. Wooden Leg (Part III)

Megosztás