Itt van a nőnapi ajándékként érkező új Judas Priest-album odab@ßós első előzetese, ha a mintavétel reprezentatív, akkor nagyon jó idők jönnek a zenekar rajongótáborára.

Judas Priest

Az angol heavy metal legenda, a Judas Priest új stúdióalbummal jelentkezik március 8-án. Az ‘Invincible Shield’ a Priest eddigi 19. stúdióalbuma lesz, a 2018-as ’Firepower’ folytatása. A lemez első kislemezdala, a Panic Attack ma debütált egy szöveges videó kíséretében.
„Határozottan van néhány csavar ezen a lemezen – mondta Richie Faulkner gitáros egy korábbi interjúban. – Már korábban is használtam a progresszív szót a zenénkre, abban az értelemben progresszív, hogy nem olyan, hogy verze-refrén-verze-refrén-szóló-refrén-vége. Egy kicsit inkább olyan, mint a Sinner vagy a Tyrant, a hetvenes évekbeli Priest, de semmiképpen sem egy retró album. A hetvenes évek Priestjének hatásai érvényesülnek, de progresszív értelemben, viszont 2023-as hangzással.”
Dallista még mindig nincs, de az új anyag már előrendelhető itthon is softpack és 3 bónuszdalt is tartalmazó hardcover CD, illetve fekete és piros dupla vinyl verzióban.

 

 

 

Megosztás