A 2020-as évet búcsúztató üzenetében K.K. Downing megígérte, hogy kárpótolják a rajongókat az idén elmaradt koncertekért és egy új lemezre is számíthatnak.

KK’s Priest

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a KK’s Priest zenekar – mely több szállal köthető az idén ötvenedik születésnapját ünneplő legendás Judas Priesthez – már tavasszal felvette új anyagát, ám a pandémia félbeszakította a stúdiómunkálatokat. A banda magját K.K. Downing gitáros, Tim ’Ripper’ Owens énekes és Les Binks dobos alkotják, akiket A.J. Mills (Hostile) gitáros és Tony Newton (Voodoo Six) basszusgitáros egészít ki zenekarrá. A formáció 2021-ben dobja piacra debütáló lemezét az Explorer1 Music Group égisze alatt. A zenekar jövőre néhány speciális koncertet is ígér a Judas Priest ötvenedik évfordulója alkalmából, amelynek K.K. Downing alapító tagja volt, de természetesen a klasszikusok mellett saját dalok is felcsendülnek majd.

 

 

K.K. Downing karácsonykor a következő üzenetet tette közzé közösségi oldalán: „Kedves metálrajongók! Ünnepi üdvözletemet küldöm mindenkinek a magam és a KK’s Priest tagjainak nevében. Nagyon csalódottak voltunk, amikor a nyári koncertjeinket törölték, de ezt minden bizonnyal kompenzálja majd rengeteg koncertünk az új évben és a megjelenő új albumunk. Bár még csak a csata közepén járunk, úgy tűnik, hamarosan visszatérhetünk a normális életbe a többféle oltóanyagnak köszönhetően, melyek már rendelkezésünkre állnak. Ebben az évben szeretnék őszinte köszönetet mondani az Explorer1 Music Group alkalmazottainak, a KK’s Priest csapat tagjainak, és mint mindig, ezúton is köszönetet illeti a KK’s Steel Mill dolgozóit a folyamatos nagyszerű munkájukért és elkötelezettségükért. Biztos vagyok benne, hogy mindannyiótoknak elege van már 2020-ból. Ezzel azt akarom mondani, tekintsünk inkább előre 2021-re, mivel biztos vagyok benne, hogy türelmünk és kitartásunk jutalma a legnagyszerűbb zenék és koncertek lesznek, amit csak remélhettünk. Addig is remélem, fantasztikusan töltitek a karácsonyt, de hamarosan találkozunk!”

Megosztás