A Journey szilveszter éjjelén élőben játszott a Times Square-en, de Deen Castronovo sajnos nem léphetett fel velük. Ezúttal azonban nem botrányra kell gondolni, csupán a koronavírus-fertőzés tett keresztbe neki.

Deen Castronovo

A Journey december 31-én este a New York-i Times Square-en lépett fel a “rövid” című „Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve With Ryan Seacrest 2022” műsor keretében, amely éppen az 50. évfordulóját ünnepelte. Amerika legnézettebb szilveszteri eseményén híres dalok kivételes előadásait nézheti meg a közönség, és mindez élő adásban megy minden évben az ABC tévécsatornán. Neal Schon csapata az Any Way You Want It és a Don’t Stop Believin’ című dalokból álló egyveleget adta elő, ám a fellépésen nem vehetett részt Deen Castronovo – aki nyáron tért vissza a csapatba Narada Michael Walden mellé második dobosként –, mert a koronavírustesztje pozitív lett. Helyette technikusa, Steve Toomey ugrott be.
Az Instagramon feltett rajongói kérdésre, hogy miért nem Deen játszott a Journey-vel a fellépésen, Neal Schon gitáros röviden válaszolt: „Covid”. Pedig Castronovo láthatóan nagyon várta már a fellépést, a december 30-án közösségi oldalain megosztott fotón a dobfelszerelése mögött látható, és a következő képaláírást fűzte hozzá: „Remélem, mindenkinek csodálatos karácsonya volt! Indulok New York Citybe, hogy fellépjek a Journey-vel a Rockin’ Eve-en. Ki köszönti velünk 2022-t?”

 

 

Megosztás