Neal Schon gitáros pár napja még csak célozgatott Castronovo visszatérésére, de most már biztos, hogy 2015 után újra a legendás banda tagja. Ha ez nem elég, Marco Mendoza pedig beugró basszer a hátműtétjére váró Randy Jackson helyén.

Neal Schon szerint Deen Castronovo megosztja a dobos feladatokat a zenekarban Narada Michael Waldennel, aki 2020-ban csatlakozott a csapathoz, miután Ross Valory basszusgitárost és Steve Smith dobost zűrös körülmények között kitették a Journey-ből (az eset végül peren kívüli egyezséggel zárult). Neal rajongói kérdésre válaszolva megerősítette: „Deen visszatért, újra a banda teljes jogú tagja. Most már két dobosunk van, a Journey-t így még sosem hallottátok!”

 

 

Castronovót 17 év után, 2015-ben voltak kénytelenek kirúgni, miután letartóztatták a feleségével kapcsolatos erőszakos cselekmények vádjai miatt. 2019-ben Castronovo több koncerten is fellépett a Neal Schon’s Journey Through Time formációval, ez év elején pedig bejelentette, hogy kilép a The Dead Daisiesből, hogy felkészüljön a hátműtétjére. A Journey 10 év után a múlt hónapban jelentkezett új kislemezdallal, amelynek címe The Way We Used To Be. A csapat csütörtök este tért vissza a színpadra a chicagói Aragon Ballroomban, a koncertre mindössze két nappal a ma esti Lollapalooza-fesztiválfellépés előtt került sor, erre a show-ra tért vissza a dobos Deen Castronovo. Randy Jackson basszer – aki a nyolcvanas évek közepén már játszott a Journey-ben – kénytelen volt kihagyni ezt a koncertet, mert hátműtét vár rá, helyette Marco Mendoza ugrott be, aki korábban több koncertet is adott a Neal Schon’s Journey Through Time-mal.

Megosztás