Ma került lemezboltokba az Iron Maiden új kiadványa, amelynek anyagát még tavaly vették fel Mexikóban. A YouTube-on már az egész koncert elérhető.

Iron Maiden

Ma jelent meg a ’Nights Of The Dead – Legacy Of The Beast: Live In Mexico City’, amelynek anyagát a ’Legacy Of The Beast’ turné keretében rögzítették Mexikóvárosban. Steve Harris így kommentálta az album megjelenését, amely dupla CD és tripla LP kiadásban látott napvilágot: „Amikor le kellett fújnunk a ’Legacy Of The Beast’ utolsó körét, nagyon csalódottak voltunk, és a rajongók is ugyanígy éreztek. Nagyon vártuk, hogy minél több országba elvihessük a show-t, és bár a jövő évre újraszerveztük az európai fellépések nagy részét, meghallgattuk a korábbi koncertek felvételeit, és arra gondoltunk, mi van, ha ajándékként elkészítünk egy koncertalbumot, amit bárki bárhol meghallgathat. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, mert a For The Greater Good Of God még sosem szerepelt egyetlen élő lemezünkön sem, a Where Eagles Dare, a Flight Of Icarus, a The Clansman vagy a Sign Of The Cross hosszú ideje nem hangzottak el a koncerteken.” 

Ne feledd, hogy jövőre – ha minden jól alakul – akkor Budapesten is lesz Iron Maiden-buli, amellyel kapcsolatban az esemény Facebook-oldalán találhatsz több információt.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás