Kitudódott, hogy a Los Angeles-i Whisky A Go Góban lesz Bruce Dickinson turnéjának bemelegítő, úgynevezett „secret gig”-je, így most már nyilvánosan is hirdetik a jegyeket a pénteki bulira. Lássuk, hogy készül Bruce és csapata a ‘The Mandrake Project’ koncertsorozatára!

Bruce Dickinson House Band Of Hell

Kiderült, hogy a hétfői hivatalos turnéindító koncert előtt pénteken lesz egy bemelegítő „secret gig” Bruce Dickinson szólóturnéja előtt. Most már Bruce sem titkolózik: „Itt vagyunk a próbákon a House Band Of Hell-lel, tulajdonképpen ez a banda fog fellépni pénteken a Whisky A Go Góban Los Angelesben. A titkos show már nem titok többé, péntek reggel 10 órakor kezdődik a jegyárusítás a helyszínen. Egyszerűen fel vagyunk dobva ettől a show-tól, már egy hete is készen álltunk. Alig tudom lenyugtatni őket, őszintén szólva olyan, mintha egy csomó furán kanos állat lenne velem. Egy vödör hideg vizzel kéne leönteni őket, hogy »fiúk… és lányok, álljatok már le!«”

 

 

Bruce új szólóalbuma, a ‘The Mandrake Project’ nagyon jól szerepelt az eladási listákon, Németországban és Svédországban első, Finnországban és Svájcban második, hazájában pedig harmadik helyen landolt, magazinunkban is jó kritikát kapott. Az említett turnécsapat tagjai a lemezen is szereplő Dave Moreno dobos és Mistheria billentyűs, valamint a nemrég még a Whitesnake sorait erősítő Tanya O’Callaghan basszusgitáros. Roy Z sajnos nem tudott velük tartani a turnén, de két gitáros helyettesíti, Philip Näslund és Chris Declercq.

„Kiábrándító, de hát ez van. Rengeteg dolga akadt otthon. És a stúdióban is van mit csinálnia. Éppen a szóló diszkográfiám Dolby Atmos keverésének a közepén vagyunk, és ez elég sok munkával jár, mert nem csak remixelünk, hanem újragondolunk néhány albumot. De van két fantasztikus gitárosunk, Philip Näslund Svédországból és Chris Declercq, aki tulajdonképpen már a lemezen is szerepel, mert ő játszotta a szólót a Rain On The Gravesben. Ő egy svájci srác, de Los Angelasben él – egyébként korábban Philip is ott élt, de most újra Svédországban van. Mindkét gitárossal jammeltem, és végül úgy döntöttem, mindkettejüket magammal viszem. Rengeteg két gitáros szóló van a lemezen, szóval nem lesznek üresjárataik, viszont a hangzás csodálatos lesz” – mondta Bruce Roy Z távolmaradásával kapcsolatban.

Június 1-jén élőben is hallhatjuk Bruce Dickinsont a Barba Negrában. Jegyek a Live Nation és a Rock 1 oldalain kaphatók rendszerhasználati és tranzakciós díjakkal együtt 18 500 Ft-ért, további infók az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás