17 év után új albumot készít az Iron Maiden frontembere, a 2005-ös ‘Tyranny Of Souls’ album óta nem próbálta ki magát önállóan.

Bruce Dickinson Solo

Bruce Dickinson egy videóchatben népszerűsítette soron következő beszélgetős estjeinek észak-amerikai állomásait, és amikor a riporter rákérdezett, hogy van-e valami terve egy régóta esedékes szólóaalbumra, az énekes így válaszolt: „Amikor március végén befejezem az önálló estjeimet, három hétre eltűnök valahova pihenni – elfekszem egy sötét szobában, hogy regenerálódjak –, aztán felcsatolom az éneklő fejemet és elmegyek Royhoz egy kicsit dumálni. Van egy rakás anyagunk, demók is, de nem ártana összerendezni azokat. Elképzelhető, hogy írunk még pár dalt, aztán otthagyom Roynak, hogy kezdjen már vele valamit, például összerakhatja a zenei alapokat.”
Arra, hogy Roy Z-vel megint úgy dolgoznak, hogy távol lesznek egymástól, Dickinson így reagált: „Ebben az évben a Maidennel is turnézom. Amikor a ’Tyranny Of Souls’ készült 2005-ben, ugyanezt csináltam, a lemezt úgy vettük fel, hogy nem is nagyon voltam ott. Amikor a zenei alapok elkészültek, Roy elküldte nekem, meghallgattam és írtam rájuk néhány szöveget. Néha nagy dolgok születhetnek akkor is, ha valami így készül.”

 

 

Megosztás