Novemberben az Analogba látogat Henrik Freischlader, aki az idén vadonatúj kislemezzel jelentkezett. Az őszi ‘Bring Back The Time Tour 2022’ turnéra azonban várhatóan a nagylemeze is elkészül.

Henrik Freischlader

Hamarosan megjelenő új albumának turnéjával – 2018 után – végre ismét Budapestre érkezik Henrik Freischlader. November 16-án, szerdán az Analog Music Hallban mutatja be új lemezét a ‘Bring Back The Time Tour 2022’ keretében. Egyelőre egy kislemezzel jött ki, melyet május 20. óta fizikai formában is meg lehet vásárolni, kétféle borítóval, ezek a legutóbbi ’WHO-33’ turné megmaradt plakátjainak újrahasznosításával készültek. Az ‘It Would Be Better For The Bad To Be Good’ címadó dala egy akusztikus szerzemény, míg a B oldalon egy tradicionális amerikai dal, a Jesus On The Mainline Layla Zoe közreműködésével készült feldolgozása hallható.

 

 

A turnén Henrik zenekarát Hardy Fischötter (dob), Armin Alic (basszusgitár) és Moritz Fuhrhop (Hammond orgona) erősíti majd. További részletek hamarosan az esemény Facebook-oldalán.

Henrik Freischlader

Henrik Freischlader

Megosztás