A pandémia miatt turnéját többször el kellett halasztani, de idén végre mégis eljut Magyarországra a kiváló amerikai bluesénekesnő. Sari Schorr március 26-án az Analog Music Hallban lép fel.

Sari Schorr 2023

Végre ellátogat hozzánk is a New York-i énekesnő, Sari Schorr és blues-rock zenekara! Új lemezének munkálatai közben, a tavaszi ‘Freedom Tour’ keretében hozza el legjobb szerzeményeit és a korábbi közönségkedvenc dalokat az Analog Music Hallba március 26-án.

 

 

A korábbi tervektől eltérően az új, sorban harmadik stúdióalbuma majd csak szeptemberben érkezik, de azért jó eséllyel hallhatunk már új dalokat a közelgő turné budapesti állomásán is, a régebbiek közül pedig bizonyára felcsendül majd Ain’t Got No Money című száma, Willie Dixon I Just Want To Make Love To You-ja , és talán a Black Betty különleges feldolgozása is. A zenekar jelenlegi turnéfelállása így néz ki: Sari Schorr – ének, Ash Wilson – gitár, Roger Wilson Inniss – basszusgitár, Adrian Gautrey – billentyűs hangszerek, Phil Wilson – dob. Jegyek kaphatók a Tixán, további információ a koncert Facebook-oldalán.

Megosztás