A mai koncertínséges időkben felüdülés lehet a netre feltett koncertfelvételek böngészése is. A Greta Van Fleet is megajándékoz minket egy bő húszperces koncertrészlettel, melyet tavaly rögzítettek a coloradói Red Rocks Amphitheaterben.

Greta Van Fleet

A zenekar 2019 szeptemberében lépett fel Coloradóban, a Red Rocks Amphitheaterben a ‘March Of The Peaceful Army’ turnéján, ebből a koncertből mutatnak be egy részletet, melyben elhangzanak a The Cold Wind, a Safari Song és a Black Smoke Rising című dalok, illetve egy gitár- és egy dobszóló. Felröppentek hírek arról, hogy egy komplett ‘Live At Red Rocks’ koncertfilm készül – így amíg a további híreket várjuk erről a kiadványról, egyelőre tökéletes ez a kis ízelítő.

Még tavaly év vége felé mondta Josh Kiszka frontember a Kerrang!-nak: „Az idei nyár közepén úgy két hónapon át mindent beleadtunk az írásba és a felvételekbe, és reméljük, hogy valamikor a jövő év elején sikerül kiadni az új lemezt. Izgatottan várjuk!” A világjárvány ezt a tervet is felülírta, de talán jövőre már csakugyan lesz belőle valami.

2019-ben a Greta Van Fleet Grammy-díjat kapott a ’From The Fires’ EP-jéért.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás