Megvan a budapesti Deftones-koncert dátuma, úgyhogy ha szeretnéd megnézni a sacramentói srácok buliját, akkor repülj rá a folytatásra!

Deftones

Tizenöt év után ad önálló koncertet hazánkban a Deftones. A Grammy-díjas sacramentói zenekar frontemberének ígérete szerint 2020-ban új lemezt jelentenek be, így minden jel szerint egy vadonatúj anyaggal térnek vissza a magyar fővárosba 2021. június 25-én, a Budapest Parkba.

„A kialakult járványhelyzet miatt a Deftones koncertjét új időpontban, várhatóan 2021. június 25-én rendezzük meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, jegyed egy bármelyik másik parkos koncertre felhasználható utalványra válthatod. Kérünk, 30 napon belül (július 26-ig) írj nekünk levelet az [email protected]-ra. Ezt 12 hónapig (június 26-tól számítva) lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.
Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a koncertjeink közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánljuk. Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: [email protected]. Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!”
– szól a szervezők üzenete.

A koncert Facebook-eseményében további infókat is találhatsz a buliról.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás