Steve Howe interjút adott a Rolling Stone magazinnak, ebben természetesen előjött az örökzöld téma, a Yes klasszikus felállásának újbóli összeállása. A gitáros azonban gyorsan lehűtötte a kedélyeket.

Steve Howe

A Yes gitárosa nem tartja elképzelhetőnek a zenekar klasszikus felállásának feltámasztását. Amikor a Rolling Stone riportere erről kérdezte, Steve Howe egyértelmű választ adott. „Nem gondolom, hogy ezen a rajongóknak éjszakákon át kellene agyalniuk. Túl sok a nézetkülönbség a tagok közt: az, hogy újra egy csapatban legyünk, mint a Union-turné idején, elképzelhetetlen. Akkor sem volt egyszerű a helyzet, igencsak különböző személyiségek vagyunk. Nem akarom csak egy emberre kenni az egészet, az egy rémálom, amikor ennyien együtt vagyunk. Bár 1990-ben jól sült el az egész, nem hiszem, hogy bárkinek is lenne ingerenciája egy ismétléshez.”

Amikor márciusban a gitárost a Jon Andersonnal való együttműködésről kérdezték, szintén elutasító választ adott. Howe új szólóalbuma, a ’Love Is’ július 31-én jelenik meg.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás