Az előzetes tervek szerint április 18-án kellett volna megjelennie Steve Howe ’Love Is’ című lemezének, ám ezt is átütemezték.

Steve Howe – ha nem számoljuk ’Homebrew’ lemezeit, melyek inkább dalkezdeményeket, zenei ötleteket foglalnak magukba – utoljára 2011-ben adott ki szólóproduktumot ’Time’ címmel, mely instrumentális album volt. A új lemez tíz dalából öt vokális, öt hangszeres szerzemény. Howe elektromos és akusztikus gitárokon, basszusgitáron, steel gitáron, ütős hangszereken, billentyűsökön játszik és énekel is, de a Yes frontembere, Jon Davison is énekel és basszusgitározik, a gitáros fia, Dylan Howe pedig dobol a felvételeken.

Az előzetes hírek szerint egy letisztult, kiemelkedően jó lemezt fogunk hallani. Az instrumentális témák igazi progresszív rockzenét vonultatnak fel, a vokális dalok megélt élményekről szólnak, vagy olyan életről, ami nemrég kezdődött el. Az egyik dalt Howe hétéves unokájának, Zuninak ajánlja.

„Meghívtam Jon Davisont énekelni, és ha már itt volt, basszusgitározott is. Hét vagy nyolc éve a Yes tagja, kiváló fickó, és nagyszerűen interpretálja a régi dalokat.” – indokolta Davison meghívását a veterán muzsikus.

Ezeket a dalokat fogjuk hallani a lemezen:

01. Fulcrum *
02. See Me Through
03. Beyond The Call *
04. Love Is A River
05. Sound Picture *

06. It Ain’t Easy
07. Pause For Thought *
08. Imagination
09. The Headlands *
10. On The Balcony

A csillaggal jelöltek instrumentális dalok.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás