Folytatja a kétévente megjelenő nagylemezek sorát az Eclipse, a 2015-ös ‘Armageddonize’, a 2017-es ‘Monumentum’ és a 2019-es ‘Paradigm’ után 2021-ben jön a hasonlóan tömör című ‘Wired’. Bár a fiúk szerint majdnem rockopera lett belőle az elhúzódó járvány miatt.

Eclipse

Már májusban bemutatta első új dalát az Eclipse, most megérkeztek a részletek is az október 8-án megjelenő lemezről, a ‘Wired’-ről. A Frontiers Music gondozásában kazettán, CD-n és vinylen is kijön az album a digitális megjelenés mellett. A kazettával nosztalgiázók járnak legrosszabbul, az ő tízdalos verziójukhoz képest az összes többi formátum kapott egy-egy bónuszdalt. A korábbi Saturday Night (Hallelujah) után most a Bite The Bullethez forgattak videót.

 

 

„A világ minden táján az emberek a maguk módján birkóztak meg ezzel a helyzettel. Mi az előttünk álló jó időkre koncentráltunk, ami szerintünk át is jön a dalokban, amiket írtunk. Még jó, hogy nem tudtuk, mennyi ideig fog tartani, amikor elkezdtük, különben egy rockoperát írtunk volna… De ezt talán jobb, ha meghagyjuk másoknak…” – mondta a zenekar az új anyagról.

„Ironikus módon a ‘Paradigm’ után azt mondtuk, hogy megpróbálunk gyakrabban kiadni zenét. De most itt vagyunk nagyjából két évvel később. Már megint. Bár ezúttal nem a mi hibánkból. De olyan dalokat írtunk, amiket élőben akarunk eljátszani, és alig várjuk, hogy végre újra nekiindulhassunk. Csatoljátok be magatokat, emberek, itt a bulizás ideje!” – tették hozzá.

A csapat tavaly egy koncertlemezt is kiadott a lezárások miatt rövidre sikeredett ‘Viva La VicTOURia’ turnéról.

A ‘Wired’ dallistája:

01. Roses On Your Grave
02. Dying Breed
03. Saturday Night (Hallelujah)
04. Run For Cover
05. Carved In Stone
06. Twilight
07. Poison Inside My Heart
08. Bite The Bullet
09. We Didn’t Come To Lose
10. Things We Love

Bónuszdalok:

Dead Inside (CD és digitális verzió bónuszdala)
Ain’t No Fun (vinyl verzió bónuszdala)

Eclipse - Wired

 

Megosztás