Klippel együtt mutatta be vadiúj dalát az Eclipse. A Saturday Night (Hallelujah) az első ízelítő a svéd dallamrockerek hamarosan érkező új lemezéről.

Eclipse

Saturday Night (Hallelujah) címmel meghallgatható az Eclipse új dala, ami a csapat ősszel érkező lemezének első előfutára. A dalról Erik Mårtensson a következőket mondta: „Csak egy újabb szombat este volt. Otthon. Azonban hosszú idő után először felcsillant a remény, hirtelen megindult a sztorizás, hogy valakinek az édesanyja megkapta az oltást. Egy idős szomszéd először találkozhatott az unokáival egy év után, valamint belefutottam egy koncerthirdetésbe is, méghozzá egy igaziba, mindenféle képernyő és internetkapcsolat nélkül. Egy dalszerző haverom is ott volt, szóval besétáltunk a stúdióba és tizenöt perc alatt megírtuk a Saturday Night (Hallelujah) alapjait. Ebben a dalban semmi mocskos dolog nincs, egyszerűen a bulizásról szól. Ne mondjátok, hogy mostanra nem lennétek benne egy k.rva jó buliban!”

 

 

A banda legutóbb 2019-ben jelentkezett új lemezzel ‘Paradigm’ címmel, amit tavaly egy koncertfelvétel, a ’Viva La VicTOURia’ követett.

Megosztás