Augusztusban jelenik meg a Dynazty soron következő nagylemeze, a ‘Final Advent’, melyről a Yourst már most meghallgathatod, három hét múlva pedig akár élőben is visszaköszön ez a power ballada a budapesti koncerten.

Dynazty live

A stockholmi székhelyű Dynazty tegnap kiadta harmadik kislemezét az AFM-nél augusztus 26-án megjelenő ‘Final Advent’ című albumáról. A Yours egy álomszerű és epikus mese a vágyról és veszteségről, a zenei megoldások és előadói teljesítmény crescendójába csomagolva. Nils Molin énekes mondta a dalról: „Hívhatod power balladának, ha akarod, de számomra egyszerűen csak egy erőteljes nóta, bár lassabb és dinamikusabb, mint a legtöbb anyagunk. Az egyik kedvencem!”

 

 

Amikor a koronavírus-járvány hirtelen megakadályozta őket abban, hogy a sikeres előd, a ‘The Dark Delight’ turnéjára induljanak, a Dynazty elkezdett dolgozni a következő, ‘Final Advent’ című albumán. A keverésért és a maszteringért ismét a dán producer, Jacob Hansen felelt, akinek az előző album mesteri hangzását is köszönhették. A banda pedig ezúttal tényleg turnéra indul és három hét múlva már Budapesten köszönthetjük őket, ahol valószínűleg az eddig bemutatott három új dalt, az Adventet, a Power Of Willt és a Yourst is előadják élőben.

A ‘Final Advent’ dallistája:

01. Power Of Will
02. Advent
03. Natural Born Killer
04. Yours
05. All The Devils Are Here
06. The White
07. Instinct
08. Heart Of Darkness
09. Achilles Heel
10. Power Of Now

Dynazty - Final Advent

(A címlapon Aleksandra Pajak képe.)

Megosztás