A svéd heavy metal mesterek is online koncertre készülnek, melyre június végén kerül sor. Ha nem akarsz lemaradni a ritkaságszámba menő Dream Evil-fellépésről, akkor olvass tovább!

Dream Evil

Nem sokat koncertezik a svéd Dream Evil, mondhatni kuriózumszámba megy, ha fellépnek valahol, pár éve viszont  volt szerencsénk látni őket élőben egy szlovák fesztiválon. A koncert előtt egy beszélgetés keretén belül elmondták, hogy azért játszanak keveset, mert mindannyian családos emberek, és így nagyon nehéz hosszabb turnéra menni, főleg úgy, hogy mindenkinek van rendes állása is, a zene pedig kvázi hobbi státuszba került náluk.

 

 

Három évvel a legutolsó lemezük után most ők is belépnek az online koncertezők táborába. Korábban írtuk, hogy többek között a Pain is egy stúdióból adott koncertet, a svédek is egy ismert stúdiót választottak a buli helyszínéül. A párhuzam még abban is stimmel, hogy jelen esetben is az egyik tag, jelesül Fredrik Nordström saját stúdiójában lesz az esemény, méghozzá június 27-én. A Studio Fredman falai között olyan zenekarok vették fel lemezeiket, mint a HammerFall, az In Flames, az Arch Enemy, az Opeth, a Dark Tranquillity vagy éppen a Soilwork. Korábban Gus G. is megfordult a csapatban (az alapító tagok között volt), jelen felállásban három eredeti tag szerepel: a gitáros és stúdiótulajdonos Fredrik Nordstörm, az egyik legjobb énekes az európai heavy metal szcénában, Niklas Isfeldt és a basszeros Peter Stalfors.

Az online koncert részleteiért keresd fel a csapat Facebook-oldalát ITT!

 

Megosztás