Nagyot szólt a Pain online koncertje, amit Peter Tägtgren saját stúdiójában adott a zenekar. Ha lemaradtál a különleges buliról, akkor most pótolhatod elmaradásodat.

Pain

Ahogy korábban írtuk, a Pain ingyenes online koncertet adott a legendás Abyss stúdióban, ami a zenekar főnökének, Peter Tägtgrennek a stúdiója. Az előzetes érdeklődés akkora volt, hogy az orosz VR cég oldalán kívül a zenekar hivatalos Facebook-oldalán, illetve a Nuclear Blast hivatalos YouTube-csatornáján is közvetítették a koncertet.

 

 

A buli előtt pár nappal derült ki, hogy Peter fia nem tud a dobok mögé ülni, így egy régi harcostárs, a HammerFall jelenlegi dobosa, David Wallin ugrott be, aki éveken keresztül volt a csapat tagja. A nagy slágerek mellé a legutóbbi lemez címadó dalát is beválasztották, és a 360 fokos kamerának köszönhetően minden rajongó egyedi szemszögből követhette a koncertet, majd az utána következő tárlatvezetést és kérdezz-feleleket, amit csak az láthatott, aki beregisztrálta magát a VR oldalára.

Program: Dancing With The Dead / Monkey Business / Dirty Woman / Suicide Machine / The Great Pretender / Just Hate Me / Zombie Slam / End Of The Line / Coming Home / You Only Live Twice / Shut Your Mouth

 

Megosztás