Jövő szerdán Budapestre érkezik az utazó gitárcirkusz, ahol Michael Angelo Batio, a Manowar shreddere, Gus G, Ozzy Osbourne exgitárosa, Rowan Robertson, a Dio volt bárdistája és Andy Martongelli, David Ellefson (ex-Megadeth) axemanje szórakoztatja 2 órán át a közönséget.

Electric Guitarlands 2023

Fantasztikus zenés estet kínál az a négy gitáros, akik a világ legjobb rockzenészei között vannak, és most közösen indulnak turnéra, hogy Electric Guitarlands néven egy kétórás műsorral nyűgözzék le a hallgatóságot. Michael Angelo Batio, Gus G, Rowan Robertson és Andy Martongelli budapesti fellépésére május 3-án kerül sor az Analog Music Hallban.
A négyes tagja a Chicagóból indult Michael Angelo Batio, aki szólókarrierje mellett a Nitro zenekar szólógitárosaként vált ismertté, jelenleg pedig a Manowar gitárosaként zenél. Természetesen előkerül majd legendás duplanyakú gitárja is egy szóló erejéig.

 

 

Itt lesz a legendás görög gitáros, Gus G is, aki majd egy évtizedig játszott Ozzy Osbourne zenekarában, nemrég pedig saját zenekarával, a Firewinddel járt hazánkban. Legutóbbi szólóalbumának, a ’Quantum Leap’-nek egyik számához, a Not Forgottenhez a napokban készített videóklipet.

A tehetséges angol gitáros, Rowan Robertson annak idején 17 évesen került be Ronnie James Dio zenekarába néhány évre. Biztosak lehetünk benne, hogy néhány Dio-klasszikust ezen az estén is elővesz.

A negyedik fellépő az ismert olasz gitáros, dalszerző és producer, Andy Martongelli, aki többek között David Ellefson saját zenekarában is gitározott.

E négy gitárhős egy olyan programot állított össze, ami mindannyiuk szólókarrierjéből tartalmaz dalokat, mindemellett olyan klasszisoktól is eljátszanak néhány számot, mint a Van Halen, a Pantera, a Black Sabbath, a Dio vagy a Megadeth. A négyessel együtt érkezik Francesco Caporaletti basszusgitáros (The Gang, Vinnie Moore), Roberto Pirami dobos (Vinnie Moore, Michael Angelo Batio Band) és Riccardo Curzi énekes. További infók az esemény Facebook-oldalán.

A Livesounds bemutatja:
Electric Guitarlands: Michael Angelo Batio, Gus G, Rowan Robertson, Andy Martongelli
Analog Music Hall, Budapest, 2023. május 3. szerda, 19 óra
Belépő: elővételben 8500 Ft, a koncert napján 8900 Ft
Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában és a Tixa oldalán.

Electric Guitarlands 2023

Megosztás