A holland pszichedelikus trió új albummal jelentkezik február 5-én, a ’Wolffpack’-ról egy dalt, a Yes You Dot máris megismerhetünk.

DeWolff

A DeWolff is azon csapatok közé tartozik, akiknek a koncertsorozatát a pandémia és a tavaszi leállás kettévágta. Budapestre március 11-én jöttek volna, de sajnos az a koncertjük már elmaradt. Érdekesség, hogy utolsó bulijukat március 17-én adták, de a technikai személyzetüknek. A ’Tascam Tapes’ év eleji megjelenése után bőven rendelkezésükre állt az idő, hogy új anyagon dolgozzanak. A nyolcadik nagylemezük felvételével nem várakoztak egy percet sem.

 

 

Pablo van de Poel, a csapat állandó szószólója így kommentálta a történéseket: „Rá kellett jönnöm, hogy soha életünkben nem lesz még egyszer ennyi időnk, hogy inspirációt merítsünk, írjunk és alkossunk. A zenélés a kedvencünk ezen a földön. De az egész világban érvényben lévő korlátozások közepette a felvétel olyan messze volt a ‘Tascam Tapes’-től, amennyire csak lehet.” Létrehoztak egy ‘DeWolff Demo Panel’ WhatsApp-csoportot Pablo, Luka van de Poel (dob) és Robin Piso (Hammond-orgona) között, hogy ötleteket cseréljenek. Ami ötletként indult, az egyre növekedett. Júniusban bejelentettek egy ‘Wolffpack’ speciális előfizetési szolgáltatást. Akik feliratkoztak, kéthetenként hallhatták három új dalukat, tíz héten keresztül és összeállíthatták a számukra kizárólagos album dallistáját.

A trió néhány barátja is feltűnik a ’Wolffpack’ dalaiban, a Dawn Brothers, a The Grand East, Judy Blank, a Broken Brass, Theo Lawrence és az ex-Wolfmother basszusgitáros Ian Peres. Az első ízelítő a klipes Yes You Do. A Mascot Label Group webes boltjában már előrendelhető az LP- és CD-változat is, az előrendelők dedikált példányt kapnak.

’Wolffpack’ dallista:

01. Yes You Do
02. Treasure City Moonchild
03. Do Me
04. Sweet Loretta
05. Half Of Your Love
06. Lady J
07. Roll Up The Rise
08. Bona Fide
09. R U My Savior?
10.Hope Train

Megosztás