Két hét van hátra Paul Gilbert új lemezének megjelenéséig, amit a Werewolves Of Portland című dallal és a hozzá készült videóval népszerűsítenek.

Különleges lesz Paul Gilbert tizenhatodik szólóalbuma, hiszen a több mint egy éve tartó pandémia miatt nem tudott zenésztársaival együtt dolgozni, így hathónapnyi gondolkodás után egyedül vágott bele új ötleteinek rögzítésébe. Az így felvett dalok kerültek fel a június 4-én megjelenő ’Werewolves Of Portland című lemezre, aminek címválasztásáról így mesélt Paul: „Ehhez a tippet részben egy Warren Zevon-dal, a Werewolves Of London adta. Az eredeti ötletem az volt, hogy én és a zenekarom tagjai legyenek a vérfarkasok, és amikor zenélünk, az lesz a mi vonyításunk a holdra. Sajnálatos módon Portland az elmúlt évben inkább a rendőri intézkedés során meghalt George Floyd halála miatt került a figyelem központjába, így a vérfarkasoknak olyan jelentése lett, amire nem számítottam. A cím zenei jelentése viszont számomra megmaradt.” 

 

 

Az Argument About Pie és az A Thunderous Ovation Shook The Columns után harmadikként a címadó tételt ismerhetjük meg, méghozzá klippel együtt. A Mascot Label Group boltjában már előrendelhető a CD és a piros LP.

Megosztás