Megérkezett az első dal Devin Townsend októberben megjelenő albumáról, amely a zseniális ’Empath’ folytatása. A közreműködők listáján ismét ott van Steve Vai, Anneke van Giersbergen és Mike Keneally.

Devin

Egy személyes változásokkal és rengeteg kreatív tevékenységgel teli év után Devin Townsend október 28-án, az Inside Out Musicnál adja ki a 2019-es ’Empath’ folytatását. A világjárvány alatt írt anyagokból összeállított ‘Lightwork‘ új szintet képvisel a kandai zenész karrierjében, az volt a célja, hogy valami szépet, katartikusat, erőteljeset és tisztát nyújtson, optimizmust és erőt adjon a többéves depresszív időszak után. A ’Lightwork’ az erőről, a szeretetről, az elfogadásról, a félelemről és a közös győzelemről szól. Olyan régi zenészbarátok, mint Anneke van Giersbergen, Ché Aimee Dorval, Morgan Agren, Mike Keneally, Steve Vai és az Elektra Women’s Choir vállaltak szerepet a lemezen, rajtuk kívül vendégszerepel Darby Todd (Gary Moore, Robert Plant, Jethro Tull), Diego Tejeida (Haken), Nathan Navarro (Chad Kroeger, Marco Minnemann, Porcupine Tree), Federico Paulovich (Cowboys From Hell, Vasco Rossi, Destrage) és Jonas Hellborg (Mahavishnu Orchestra, Ginger Baker, Trilok Gurtu).
Infó a fizikai megjelenésről: a ’Lightwork’ kapható lesz CD-n, teljes lemeznyi bónuszt tartalmazó dupla digipak változatban, a vinylgyűjtők fekete, sárga, fehér és áttetsző változatok közül választhatnak, az artbook verzió tartalma 2 CD+Blu-Ray, a díszdobozosé 3 narancsszínű LP+2 CD+Blu-ray. A Blu-ray lemezen 5.1-es hangzással is meghallgathatjuk az új anyagot.
Első előzetesként a Moonpeople című dalt ismerhetjük meg, aminek a videóját idén rögzítették Devin spanyolországi tartózkodása alatt, ez a videó az első része az albumot beharangozó hármas sorozatnak.

 

 

’Lightwork’ dallista:

CD 1 – Lightwork:

01. Moonpeople
02. Lightworker
03. Equinox
04. Call Of The Void
05. Heartbreaker
06. Dimensions
07. Celestial Signals
08. Heavy Burden
09. Vacation
10. Children Of God

CD 2 – Nightwork:

01. Starchasm, Pt. 2
02. Blaster
03. Factions
04. Yogi
05. Precious Sardine
06. Hope Is In The World
07. Children Of Dog
08. Sober
09. Boogus
10. Carry Me Home

Devin Townsend

Megosztás