Tim Bowness augusztus végén boltokba kerülő új lemezéről az első dal az I’m Better Now. Míg az előző lemez egy erőszakos bűncselekmény áldozatának családjára és barátaira koncentrált, ez a dal az elkövető szempontjából mutatja be a történéseket.

Tim Bowness

Augusztus 28-án jelenik meg Tim Bowness hatodik szólólemeze az Inisde Out Music gondozásában, mely a ’Late Night Laments’ címet kapta. Az ígéretek szerint Bowness legintimebb szólóanyagával lesz dolgunk, melynek keverését ezúttal is régi partnere, Steven Wilson készítette. A maszterelés Calum Malcolm (The Blue Nile, Prefab Sprout) nevéhez kötődik, a produceri feladatokat pedig Brian Hulse mellett maga a szerző látta el. A ’Late Night Laments’ lemezen hallható vendégek listája így fest: Richard Barbieri, Colin Edwin, Kavus Torabi és Evan Carson. A borítót Jarrod Gosling készítette. Az előrendelés elindult az Inside Out Music webes boltjában, mindemellett elérhető lett az I’m Better Now című dal is.

 

 

A szerző így mesélt az új daláról: „Különös módon az I’m Better Now inkább kapcsolódik az előző lemezemhez, a ’Flowers At The Scene’-hez. Ez a lemez arra fókuszált, hogy bemutassa egy erőszakos bűncselekmény következményeit, hogy milyen hatással lesz az áldozat családjára és barátaira. Ezzel szemben az I’m Better Now az elkövető szempontjából mutatja be a történéseket.”

 

Megosztás