A nemrég hazánkban is megfordult Devin Townsend október 28-án új albummal jelentkezik, amelyhez az első koncertkörutat már be is jelentette.

Devin Townsend

Eredetileg idén tavaszra tervezte Devin az új album érkezését, de a közös turné a Dream Theaterrel átírta kissé a menetrendet. A kanadai zenész végre elárulta, hogy a pandémia alatt elkészült ’Lightwork’ október 28-án jelenik meg. A produceri feladatokat Garth „GGGarth” Richardsonnal (Biffy Clyro, Rage Against The Machine) osztotta meg, a lentebb látható borítót régi partnere, Travis Smith készítette. Az új anyaghoz társul majd egy második lemez is, amely a ’Nightwork’ címet kapta, és csak a limitált fizikai formátumokban lesz elérhető. A német kiadó a következő hónapokban indítja el csak az előrendelést, akkor lesz bővebb információ a kiadványokról.

 

 

2023. február 21-én a norvégiai Oslo városában kezdődik a ’Lightwork European Tour 2023’, amely várhatóan április 5-én ér véget az Egyesült Királyságban. Egyelőre magyar dátum nincs, hozzánk legközelebb 2023. március 13-án, az ausztriai Dornbirnban lép fel, a Conrad Sohm színpadán.

Devin Townsend

Megosztás