Idén tavasszal a Destruction az otthon ragadt rajongóknak házhoz szállítja az élvezetet: akik nem tudtak részt venni az élő show-k valamelyikén, azok meghallgathatják a ‘Born To Thrash – Live In Germany’ koncertlemezt május 8-tól.

Destruction

Ez az album a zenekar jelenlegi felállásának első élő albuma, és május 8-án jelenik meg digitális változatban. A zenekar fel is fedte a dallistát:

 

 

01. Curse The Gods
02. Nailed To The Cross
03. Born To Perish
04. Mad Butcher
05. Life Without Sense
06. Betrayal
07. Total Desaster
08. The Butcher Strikes Back
09. Thrash Till Death
10. Bestial Invasion

Destruction

A zenekar állítja: „Amikor játszottunk a Party.San fesztiválon tavaly nyáron, a legkevésbé sem vártuk, hogy ez lesz a végén az új koncertalbumunk! De az a show egyszerűen kiválóan sikerült! Ez a hibátlan szetlista a klasszikusok és a jövő himnuszainak keverékével az extrém zene tökéletes dokumentuma, amit csak egy élő koncerten kaphat el az ember. Ez, plusz a csodálatos közönség teszi ezt a nyers, hiteles, gyors és brutális Destruction dalgyűjteményt emlékezetessé!”

Hogy az összes hűséges rajongójuk szerepelhessen ebben a különleges kiadványban, a zenekar kezdeményezett egy interaktív kampányt egy térképpel, ahol a Destruction-rajongók bejelentkezhettek és bejelölhették a helyet, ahol első alkalommal látták a zenekart élőben. Az így kapott világtérkép része lesz az albumnak, és mindenki, aki részt vett, név szerint említésre kerül egy poszteren, amely a korlátozott számban megjelenő fizikai hanghordozóhoz jár. Az album elérhető lesz digipak CD, fekete, áttetsző vörös és picture disc vinyl formátumban július 17-én. Ezekre az előrendelés május 8-án, a digitális megjelenéssel egy időben indul.

Megosztás