Élő közvetítést adott az időközben duplára hízott svájci koncertjéről hétvégén a Destruction. A fellépés örömére a koncertlemezről is megosztottak még egy dalt. A sok videót elnézve nem értjük, miért csak audión jön ki ez a felvétel…

Destruction

A nagy érdeklődés miatt július 3-án is adtak egy koncertet a hamar teltházassá lett július 4-i fellépés előtt a svájzi Z7 klubban. A német thrasher brigádnak ez volt az első (két) koncertje a koronavírus-járvány miatti karantén feloldása után. Egy rövid részletet élőben is közvetítettek közösségi oldalukon.

Destruction on stage as we speak at the legendary Z7 in Pratteln, Switzerland! ?

Közzétette: Destruction – 2020. július 4., szombat

A rajongók sem tétlenkedtek, így a frontvonalból is átélhetjük a hétvégi show hangulatát.

Időközben az old school rajongók örömére egyre közelebb kerül a ‘Born To Thrash – Live In Germany’ koncertlemez fizikai megjelenése. Ennek apropójából – a Curse The Gods és a Nailed To The Cross után – egy újabb dal videóját dobták fel a netre a Parti.San fesztiválon készült koncertről. Ezúttal a Born To Perish került terítékre, és elgondolkodtunk, ha folyamatosan forgott a kamera a fesztiválon, akkor a május 8-i digitális megjelenést követően július 17-én miért csak CD-n és vinylen jelenik meg a koncertfelvétel?

Megosztás