A Grammy-díjas énekes már javában készülődik aktuális formációjával, hogy élőben is bemutassák a ’CMFT’ dalait. Az előkészületek alatt egy Motörhead-feldolgozást is filmre vettek.

Corey Taylor

Nyáron rántotta le a leplet a Slipknot és a Stone Sour frontembere régóta készülő önálló lemezéről, amely ma jelent meg ’CMFT’ címmel. Az énekes a következőképpen magyarázta korábban, hogy miért most rukkol elő szólólemezével: „Terveztem, hogy csinálok valamit jövőre, ha véget ér a Slipknot-turné, de ez nyilvánvalóan kútba esett a pandémia miatt, viszont rájöttem, hogy most van egy csomó szabadidőm, így megcsinálom. Ezen az anyagon már régóta dolgoztam, volt olyan dal közöttük, amelyet a tavalyi Slipknot-turné közben írtam meg, de volt olyan is, ami a középiskolás időkből való. Mindez megmutatja, mennyit kotlottam némelyiken. Ez az anyag egyik zenekaromhoz sem illett, mert más az energiaszintje, más az érzelmi töltete.” A lemezen hallható zenét így definiálta: „Benne lesz minden, amit akartam. Egy kis Slade, egy kis Johnny Cash, egy kis Alice In Chains, úgy értem, hatalmas refrének, laza rock, tele nagy szólókkal. Hihetetlen!”

Corey Taylor mellett Jason Christopher (basszusgitár), Dustin Schoenhofer (dob), Zach Throne (gitár) és Christian Martucci (gitár) lesz látható a ma megjelent lemez online bemutatóján, amelyet európai idő szerint este 11-kor lehet majd élőben követni a világhálón. Helyszíne a Los Angeles-i The Forum, ahol ezúttal közönség nélkül lépnek fel a világban kialakult járványhelyzet miatt. Az ötösfogat már a próbák során rögzítette az egyik, a koncerten is elhangzó feldolgozást, a Motörhead Ace Of Spades című klasszikusát. A ’CMFT’ dalai közül korábban a CMFT Must Be Stopped, a Black Eyes Blue, a HWY 666 és a Culture Head című dalait hallhattuk.

Corey Taylor


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás