Október elején jelenik meg Corey Taylor első szólólemeze, a ’CMFT’. A korong negyedik önálló dalához is animációs kisfilm készült.

Corey Taylor

Nyáron rántotta le a leplet a Slipknot és a Stone Sour frontembere régóta készülő önálló lemezéről, amely október 2-án jelenik meg ’CMFT’ címmel. Az énekes a következőképpen magyarázta korábban, hogy miért most rukkol elő szólólemezével: „Terveztem, hogy csinálok valamit jövőre, ha véget ér a Slipknot-turné, de ez nyilvánvalóan kútba esett a pandémia miatt, viszont rájöttem, hogy most van egy csomó szabadidőm, így megcsinálom. Ezen az anyagon már régóta dolgoztam, volt olyan dal közöttük, amelyet a tavalyi Slipknot-turné közben írtam meg, de volt olyan is, ami a középiskolás időkből való. Mindez megmutatja, mennyit kotlottam némelyiken. Ez az anyag egyik zenekaromhoz sem illett, mert más az energiaszintje, más az érzelmi töltete.” A lemezen hallható zenét így definiálta: „Benne lesz minden, amit akartam. Egy kis Slade, egy kis Johnny Cash, egy kis Alice In Chains, úgy értem, hatalmas refrének, laza rock, tele nagy szólókkal. Hihetetlen!”

Corey Taylor mellett a Jason Christopher (basszusgitár), Dustin Schoenhofer (dob), Zach Throne (gitár) és Christian Martucci (gitár) felállású csapatot lehet hallani. Korábban a CMFT Must Be Stopped, a Black Eyes Blue és a HWY 666 című tételeket hallhattuk, most pedig itt a Culture Head.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás