A Slipknot és a Stone Sour frontembere lerántotta a leplet régóta készülő önálló lemezéről. Az október 2-án megjelenő ’CMFT’-ről két szerzeményt is tesztelhetünk.

Corey Taylor

Corey így mesélt arról, miért pont most rukkolt elő szólólemezével: „Terveztem, hogy csinálok valamit jövőre, ha véget ér a Slipknot-turné, de ez nyilvánvalóan kútba esett a pandémia miatt, de rájöttem, hogy most van egy csomó szabadidőm, megcsinálom. Ezen az anyagon már régóta dolgoztam. Volt olyan közöttük, amelyet a tavalyi Slipknot-turné közben írtam meg, de volt olyan is, ami a középiskolás időkből való. Ez aztán megmutatja, mennyit kotlottam némelyiken. Ez az anyag egyik zenekaromhoz sem illett, mert más az energiaszintje, más az érzelmi töltete.”

A lemezen hallható zenét így definiálta: „Benne lesz minden, amit akartam. Egy kis Slade, egy kis Johnny Cash, egy kis Alice In Chains, úgy értem, hatalmas refrének, laza rock, tele nagy szólókkal. Hihetetlen!”

Corey Taylor mellett a Jason Christopher (basszusgitár), Dustin Schoenhofer (dob), Zach Throne (gitár) és Christian Martucci (gitár) felállású csapatot lehet hallani az október 2-án érkező albumon, melynek kiadója ezúttal is Corey régi partnere, a Roadrunner Records lesz. A címadó dalban két hip-hop előadó, Tech N9ne és Kid Bookie vendégeskednek, illetve egy-egy cameo erejéig megjelenik pár barát: Marilyn Manson, Lars Ulrich, Rob Halford, Chris Jericho, ZillaKami és még sokan mások. A CMFT Must Be Stopped mellett a Black Eyes Bluet is megismerhetjük, ami egy teljesen más világot képvisel.

’CMFT’ dallista:

01. HWY 666
02. Black Eyes Blue
03. Samantha’s Gone
04. Meine Lux
05. Halfway Down
06. Silverfish
07. Kansas
08. Culture Head
09. Everybody Dies On My Birthday
10. The Maria Fire
11. Home
12. CMFT Must Be Stopped
(km. Tech N9ne és Kid Bookie)
13. European Tour Bus Bathroom Song

Corey Taylor

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás