Október 2-án érkezik a lemezboltokba a Slipknot és a Stone Sour frontemberének első önálló lemeze, amelyet most egy korábban bemutatott dalhoz készült új kisfilmmel népszerűsítenek.

Corey Taylor

Nemrég rántotta le a leplet Corey Taylor a régóta készülő önálló lemezéről, amely október 2-án ’CMFT’ címmel jelenik meg. A frontember így mesélt arról, miért pont most rukkolt elő szólólemezével: „Terveztem, hogy csinálok valamit jövőre, ha véget ér a Slipknot-turné, de ez nyilvánvalóan kútba esett a pandémia miatt, de rájöttem, hogy most van egy csomó szabadidőm, megcsinálom. Ezen az anyagon már régóta dolgoztam. Volt olyan közöttük, amelyet a tavalyi Slipknot-turné közben írtam meg, de volt olyan is, ami a középiskolás időkből való. Ez aztán megmutatja, mennyit kotlottam némelyiken. Ez az anyag egyik zenekaromhoz sem illett, mert más az energiaszintje, más az érzelmi töltete.” A lemezen hallható zenét így definiálta: „Benne lesz minden, amit akartam. Egy kis Slade, egy kis Johnny Cash, egy kis Alice In Chains, úgy értem, hatalmas refrének, laza rock, tele nagy szólókkal. Hihetetlen!”

 

 

Korábban a címadó CMFT Must Be Stopped klipjét és a Black Eyes Blue animált videóját nézhettük meg. Most ismét az utóbbi került reflektorfénybe, az új, élő szereplős klip rendezője Djay Brawner.

Megosztás