A 2020-as ‘State Of Deception’ album 2022 februárjában vadonatúj tartalmakkal kibővítve tér vissza. Ezek közül az 1993-as Roll The Fire 2.0 verziójához készítettek klipet Roy Khanék.

Conception 2021

2022 elején – pontos dátum még nem ismert, csak annyi, hogy valamikor februárban – újra megjelenik a Conception 2020-as ‘State Of Deception’ albuma egy kibővített, deluxe változatban. A rajongók és a kritikusok körében is jó fogadtatásra talált anyag egyetlen hibájául azt rótták fel, hogy túl rövid, ezen próbálnak most változtatni: új dalokkal, régebbiek új felvételével, valamint néhány koncertrészlettel és az eredeti lemez instrumentális verziójával megspékelve dobják piacra újra. A kiadvány 2 LP + 2 CD box setben lesz megvásárolható, a dobozban a lemezeken kívül sajtófotót, posztert, a a 90-es évekbeli Conception történetét soha nem látott fotókkal bemutató füzetet is találhatsz, valamint a teljes zenei anyagot pendrive-on. Ha mélyebben a zsebedbe nyúlsz, a neved is szerepelhet a borító köszönet rovatában, sőt a VIP támogatókat ezer dollárért akár még fel is hívja a banda, az ilyen gavallérok neve pedig egyenesen a box set dobozának külső oldalán jelenik meg. Ugyanez a zenei tartalom tripla CD formátumban önállóan is megvásárolható lesz.

 

 

Conception - State Of Deception - Deluxe box

De ami a lényeg: a bővített tartalom a ‘State Of Deception’ eredeti és instrumentális változatán felül:

Roll The Fire 2.0
A Million Gods (Live)
Monument In Time
Cry (Live)
Silent Crying 2.0
A Virtual Lovestory (Live)
Flow (Live)
Your Own Lullaby (For Matilda)
Gethsemane (Live)
Reach Out (Live)

Ezek közül a Cry és a Gethsemane élő változatát már bemutatták korábban, most az eredetileg az 1993-as ‘Parallel Minds’ albumon szereplő Roll The Fire új verziójához készítettek videóklipet Roy Khanék. Élvezzétek!

Conception - State Of Deception - Deluxe

Megosztás