A Soundgarden és az Audioslave néhai frontembere új videóban üzen a túlvilágról.

Chris Cornell

Beszámoltunk róla, hogy december 11-én előzetes hírverés nélkül jelent meg Chris Cornell posztumusz szólóalbuma. A ’No One Sings Like You Anymore’ kiadását John Lennon dala, a Watching The Wheels vezette fel, amelyhez végre elkészült az animációs videó is.

A család is megszólalt az albummal kapcsolatban, elsőként Vicky Cornell, az özvegy: „Különleges kiadványról van szó, amelynek a megalkotása teljes egészében Chrishez köthető, ezek a feldolgozások bepillantást engednek abba, hogy miként viszonyul a számára meghatározó fontosságú művészekhez és dalokhoz. A kiadást már nem érhette meg, de a hangja mindannyiunknak erőt adhat, hogy túltegye magát az idei éven, különösen érvényes ez a közelgő ünnepek idején.”

Toni, Chris kisebbik lánya: „Nagyon szerettem az albumkészítés időszakát, együtt megreggeliztünk, aztán bementünk a stúdióba. Én zongoraleckét vettem, Christopher öcsém pedig videójátékozott apával, meg Brendannel [Brendan O’Brien producer], sok-sok közös élmény fűződik ehhez a lemezhez, igazán örülök, hogy megjelent, szeretlek, apu!”

Christopher, Chris fia: „Nagyon jó volt, amíg tartott a stúdiózás, a szabadnapokon elmentünk kirándulni a TreePeople parkba, bújócskáztunk a szállodában, aztán mikor megjelent a biztonsági ember, ő is elmulatozott azon, ahogy a tűzlétrán rohangálunk apuval. Ez az album megmutatja, hogy ki is volt az én apám, tényleg büszke vagyok a művére, és remélem, hogy mindenki annyira fogja szeretni, mint én.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás