A Pretty Reckless új klipjében a Soundgarden két tagja, Matt Cameron és Kim Thayil is közreműködik.

Pretty Reckless - Matt Cameron Kim Thayil

Az Only Love Can Save Me Now című dalhoz készült klipben vendégként feltűnik Matt Cameron és Kim Thayil is a Soundgardenből. A dal a februárban megjelent ‘Death By Rock And Roll’ lemezen található, mely Amerikában csúcsokat döntöget, két listavezető kislemezt is kitermelt eddig (Death By Rock And Roll és a Tom Morello közreműködésével készült And So It Went) és a 25 című klipjük is a hétmilliós nézettséghez közelít. Az Only Love Can Save Me Now felvételei a legendás seattle-i London Bridge stúdióban készültek, ahol olyan korszakalkotó LP-ket rögzítettek, mint a Pearl Jam ‘Ten’ vagy a Soundgarden ‘Louder Than Love’ lemezei.

 

 

„Nehéz leírni azt az érzést, ami az Only Love Can Save Me Now című dalunk kapcsán kialakult bennem – mondta Taylor Momsen, a Pretty Reckless énekese. – A dal egy tragédia nyomán született, és két kedvenc zenészem, Matt Cameron és Kim Thayil keltette életre. Hallani őket ebben a dalban egyszerűen szürreális érzés. Ez a dal azt jelképezi, hogy túljutottam életem legrosszabb időszakán, mégis ez az egyik legnagyobb büszkeségem. Azt jelenti, hogy van remény, és hogy az életnek folytatódnia kell, és ami a legfontosabb, érdemes élni.”

Thayil azt mondta: „Szuper jó volt Taylorral, Bennel [Ben Phillips gitáros, dalszerző] és Matt-tel együtt stúdiózni, és hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy hozzájáruljunk ehhez a dalhoz. Az Only Love Can Save Me Now klasszikus Soundgarden-elemeket tartalmaz, és a riff valószínűleg a ‘Louder Than Love’ lemezen is megállná a helyét. Ezek a Ben által kitalált gitárszólamok nagyszerűek. Súlyos alapot teremtenek, melyből építkezve bontakozik ki az egész dal Taylor erőteljes és kísérteties éneke által.”

Megosztás