Szeptember 18-án a Brother Firetribe dallamrockerei kiadják ötödik, ‘Feel The Burn’ című albumukat, az elsőt Emppu Vuorinen nélkül. Négy dalt már meg is osztottak a tízből.

Brother Firetribe

Még tavasszal jött a hír, hogy Emppu kiszáll a Brother Firetribe-ból. Az új albumukat, melyen már csak két dalban vendégeskedik, az OMN Label Services adja ki, és szeptember 18-án jelenik meg. Addig is van négy dal, amivel hangolódhatunk a lemezre, a tavasszal bemutatott kettő – a Bring On The Rain és a Rock In The City – után itt van két újabb, a videóklipes Night Drive, és a szeptember 4-én kidobott digitális kislemez, a Chariot Of Fire.

„Mindig kifizetődik, ha ragaszkodsz az elveidhez. A Chariot Of Fire egy olyan dal, amely kiharcolta, hogy Brother Firetribe-dal legyen – mondta Pekka Heino énekes. – Tudtuk, hogy van egy jó refrénünk, de a többi elég homályos volt. Jimmy [Westerlund, a producer] előjött és megmutatta, hogy gondolja és szerintünk remek volt. A dal hangulata egy olyan történetet követelt, ami arról szól, hogy törjünk ki a megszokott kerékvágásból, te-és-én-a-világgal-szemben, váljunk jobbá, mindent-a-szerelem-nevében, ilyesmik. És ezt firkantottuk először papírfecnikre, amikor elkezdtünk dolgozni a dalszövegen. Oké, a címötlet a filmből származott, de Vangelisnek nincs semmi köze a dalhoz! Sajnos.”

A Brother Firetribe jelenlegi felállása:

Pekka Heino – ének
Roope Riihijärvi – gitár
Jason Flinck – basszusgitár
Tomppa Nikulainen – billentyűs hangszerek
Hannes Pirilä – dobok

A dallista pedig:

01. I Salute You
02. Arianne
03. Night Drive
04. Chariot Of Fire
05. Bring On The Rain
06. Love Is A Beautiful Lie
07. Ticking Away
08. Battle Ground
09. Candle In The Window
10. Rock In The City

Brother Firetribe - Feel The Burn


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás